Program vizite

PROGRAMUL DE VIZITA AL CLINICII BESTMED SERV

Programul de vizita al apartinatorilor pacientilor internati se realizeaza de luni pâna vineri în intervalul orar 15.00 – 20,00, iar în zilele de sâmbata si duminica programul de vizita se realizeaza între orele 10,00 – 20,00.
Numarul de vizitatori pentru un pacient internat într-un salon cu mai mult de 3 paturi nu poate fi mai mare de 3 persoane si pot fi vizitati maximum 2 pacienti în acelasi timp, caz in care, durata vizitei va fi limitata la 60 de minute.
Se interzice vizitarea pacientilor de cãtre persoanele care prezintã simptome ale unei boli infecto-contagioase (în special virozã respiratorie, boalã diareicã acutã, boalã eruptivã, etc.). La intrarea în sectie vizitatorii vor avea echipament de protectie asigurat de spital: halat sau pelerinã, botosei, iar în sectii de terapie intensivã, hemato-oncologie si mascã, bonetã.
Se vor folosi circuitele si cãile de acces semnalizate pentru vizitatori.
Vizitatorii nu vor determina pacientii sã iasã din incinta spitalului în tinuta de spital.
Vizitatorii nu au voie:   - sã se aseze pe patul pacientului; - sã atingã mesele de tratament, cãrucioarele de pansamente, echipamente sau aparatura medicalã; Se vor respecta indicatiile medicului curant cu privire la alimentele permise, în functie de specificul afectiunii si al procedurilor de diagnostic sau tratament aplicate.
Nu se vor aduce în spital alimente perisabile (creme, înghetatã, ouã de casã, lapte de casã, etc.).
Nu se vor aduce flori  pacientilor internati în sectii.
Vizitatorii vor respecta indicatiile personalului medico-sanitar privitoare la mãsurile aplicate în situatii epidemiologice deosebite (carantinã, etc.)